Moje Zvíře.cz
4115 uživatelů, 3431 profilů zvířátek
Zpět na předchozí stránku

Náš Rockoušek

Náš Rockyšek je moc milí pejsek i když trošku potvora,ale není se čemu divit vybrali jsme si ho přes inzerát a přišel den D.

Měli jsme se na něj jed podívat a rozhodnout jestli bude náš.zavolali jsme majiteli a ten nám řekl že sice není doma ale není problém se podívat a popřípadě si ho vzít.
Paní nám donesla dvě malá štěňátka a že jsou už poslední. Jeden k nám přišel a začal okamžitě kousat boty a druhý kňučel a nechtěl k nám jít tak jsme měli vybráno,nebo spíš on si vybral nás ale paní nám řekla že ješte není očkovaný ale neví kdy se narodil.
Byl docela velký a samostatný tak jsme si ho vzali a řekli že zavoláme majiteli. cesta domů byla báječná, spal mi v náručí a ani mu nevadilo že jede autem.měl nachystaný pelíšek, misky a různé dorůtky a hračky. Okamžitě si navyknul na novej domov ani netesknil po mamince.po pár dnech jsme se dovolali majiteli,nějak nám to nechtěl brát a nebo neměl čas, aby jsme zjistili kdy se Rockyšek přesně narodil, řekl nám že 1.4. a mi jsme si pro něj jeli 26.4,ale řekli jsme si že ho už nikomu nedáme a zůstane u nás když jsme si na něj tak zvykli a on na nás, ale po pár měsících se to projevilo začali ho moc bolet pacinky a nemohl si stoupnout na přední packy,tak začali krušné chvíle,každý druhý den u veterináře na třech nepříjemných a bolestivých injekcích po dobu třech týdnů a to jen proto že chovatel byl hrozně nezodpovědný a šlo mu jen o výdělek!!!


Nakonec jsme vše zvládli a dostali ho z toho i když za velkého usílí a času, ale ve finále nám to vůbec nevadí a jsme rádi že ho máme protože nám přináší spoustu radostí, ale i strastí, každopádně ty radosti jsou větší a silnější,než ty nepříjemnosti a to jak zlobí ,o)). Je to náš miláček.
Dnes má tři roky a je naprosto zdraví a vyléčený,pacinky jsou úplně v pořádku a běhá po lesích a zahradě jako kdyby mu nikdy nic nebylo, a chci tím také varovat:

Pokud si chce někdo pořídit pejska nebo i jiné zvířátko které má být jeho mazlíkem tak ať si dobře prověří chovatele od kterého si zvířátko chce pořídit, nemusí to být vždy osvědčený člověk který to dělá pro radost. Najde se i takový který to dělá jen pro peníze a ne pro lásku ke zvířatům. Budtě vždy obezřetní a nechte si poradit :-) S láskou ke zvířatům přeje Monča

Ohodnoť tento článek

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Celkové hodnocení: 9   Hlasovalo: 3 uživatelé

Líbíl se ti článek? Sdílej ho s ostatními!

Vizitka autora

monca.srdicko

monca.srdicko 109 komentářů / 1 článek Kraj: Jihomoravský kraj

Zvířátka majitele: rocky

Přidat do přátel Detail vizitky

Související články

Žádné související články.

Komentáře ke článku

Žádné komentáře.

Přidat komentář

Chyba: Pro přidání komentáře se musíš přihlásit!
Přidat smajlika:

*1* *2* *3* *4* *5*
*6* *7* *8* *9* *10*
*11* *12* *13* *14* *15*