Co by si dělal/a..kdyby ti odebrali tvého mazlíčka
Ahoj..v poslední době někteří vůbec neberou ohled na své mazlíčky..a někteří je přímo milují...ae teď si představte..►..Ráno vás probudí váš mazlíček ..jste rádi..jdete se nasnídat a poté věnovat svému mazlovi..jste s ní jakoby "spojeni"..a nechcete aby se mu něco stalo a tak se o něj staráte co nejvíce jen jak to jde...Jste s ním šťastní.. ..A v tu ránu za vámi někdo příjde např.:rodič, babi, děda..prakticky kdokoliv...a mazlíčka vám zabaví..ještě po vás řve..řeekene, že už ho nemůžete mít a důvod vám ani neřekne...►Jak by jste zareagovali ??..a podnikli by jste s tím něco ??..◄
no to kdyby mě měly vzít moje mazlíčky, tak to bych jsem se asi zbláznila, to bych nikdy nechtěla zažít, já bych doma musela mnít prostě jeno zviřátko, ale to se un nás nestane
morcatko: Taky bych se zbláznila ..Jsem ráda, že se vám to nestává
Naši by to neudělali a kdyby jo tak bych se nejspíš zbláznila.Dřív jsem se všema míma zvířatama trávila denně ted jsem na intru a tam nic mít nemůžu ale stejně uvažuji o tom že bych si tam příští rok propašovala třeba křečka Tak vždycky když už je ke konci týdne tak se už těším na domov a ze všeho nejvíc se těším na mojí zvěř a mám je daleko radši než rodiče.Jsou pro mne všecko takže kdyby mi je chtěli vzít což už se párkrát stalo s korelou že mi jí máma chtěla vypustit tak sem udělala hysterku vůbec sem se s matkou nesrala,sebrala sem jí tu klec a hotovo ale nikdy neni dobrý dělat že vám to vádí....když třeba máma řekne že mi odnese křečky do zverimexu nebo že korelu vypustí tak já jen řeknu že je mi to jedno a že to stejně neudělá.......a nikdy to neudělala....
Asi bych se zbláznila.. Nevydžela bych to Psychicky bych se zhroutila.:'(
«« «123456 » »»
Další příspěvky