nooo.. já bych chtěla ale doopravdy uplně všechny zvířata (i hady, to je jedn
Ale hlavně ne tarantuly
činčila nebo fretka?
Adushka: jo tak to máme stejnej problém nebýt zbytku rodiny měla bych doma zvěřit kam se hrabe zoo
Adushka: hady zbožnuju když si můj nick najdeš na lidech tak tam mám dcerku vyfocenou s beruškou to je asi 3metry dlouhej hroznýš mýho kámoše
činčila nebo fretka víš je to o skuenotech ja mam doma dvě fretky a vimm že ou docela naočný jak na stra vu tak i na chova hlavne kdyz ty mas treba rymu nebo chřipku tak oni ji chytej taky na vychovu sou taky docela složity jelikos jestly si chces vychovat mazla tak to musíš byt hodne důrazna je to jen tvuj vyber jen tě upozornuju že fretka je jak malí díte a jete horsi!!!! JA ty svoje prdoly miluju .... omlouvam se za pismo efunguje mi klavenice....
jasně že jsem si vědoma kolik to vyžaduje péče ale nemůžu si pomoct jsou dtrašně roztomiloučké!! ... Jo a ještě bych se chtěla zeptat jestli holku,kluka, dvě holky, dva kluky nebo holku a kluka
Adushka: pokud na ně budeš mít dostatek času,tak stačí jedna,pokud jsi často mimo domov,tak žádná a nebo pár (pokud možno nepříbuzný) u samců se stává,že když pohlavně dospějí,tak se začnou rvát,u samic tohle není,ale pokud budeš mít dvě,tak počítej,že se moc dobře neochočí,jelikož tě v podstatě nebudou potřebovat,budou si spolu hrát atd. navíc když je jich víc,tak jsou problémy s krmením,většinou ta silnější (nebo starší) nepustí tu druhou k misce,což může vést k úhynu,jelikož pokud to nesleduješ,tak si ani nevšimneš,že ubrala na váze,fakt je lepší si koupi takového zvířete dobře promyslet
ahojky já mam 4 fretky,3holky,1kluk jsou jako deti,clovek aby po nich stale uklizel.Nejhorsi jsou trpaslici vlezou vsude
Já mám jen jednoho kluka a uplně mi to stačí.Uvidíme časem jestli ještě někdo přibyde.
TAK a teď jsem se sama ASI..MOŽNÁ ( ) rozhodla --- fretka---sameček---
četla jsem že jsou mazlivější