Moje Zvíře.cz
109171 uživatelů, 3483 profilů zvířátek
Zpět na výpis témat

Slovní fotbal

tak kdyz du neco hrat tak si snad jako 1. prectu pravidla ne???

neznáš pravidla slovního fotbalu? To je dost mizerné...

znam ale myslela sem to trosku jinak .mohlo by te to napadnout ne kdyz celou dobu se o tom bavime??

Nechci nic rikat, ale bylo by docela chytry si precist pravidla at uz je to jaka koliv hra prtz kazdej ma uplne jiny pravidla a ze ty ses nemohouci a omezena si je precist je tvoje vina a nemusis tu urazet ostatni ze sou blby kdyz neznaj pravidla slovniho fotbalu spis ty ses nejses moc inteligentni kdyz si nedokazes precist pravidla!!!

barushka: ty si to presne vystihla ;) ;) ;)

a nezapomněli jste ten fotbal hrát, místo blbých keců o pravidlech? :D Proboha, nehodlám se tady s váma hádat jak v první třídě, prostě jen říkám, že by mě fakt nenapadlo číst si pravidla slovního fotbalu!!! Odpovídala jsem pouze slečně na dotaz, co s tím má společného věc - a jelikož nenapsala s čím, dalo se to chápat různě..takže se slečny laskavě uklidněte, dejte si čaj a hrajte dál, tady není co řešit :D

no tak kdyz uz hrajem tak at to ma aspon nejay rad ne??? no dobre hrajem....
hrajem od znova nebo pokracujem

Jééjda zdá se že tu hraju asi sama co?? :D ja souhlasim s BARUSHKA prtže proč bych si četla pravidla slovního fotbalu? bylo mi hned jasný že se to bude asi týkat zvířat ne ????? ale taky pravda je,že je lepší si ty pravidla si přečíst no ale hlavně že sem to pochopila :D ;)

njn ale tet uz fakt dem hrat!!!!!!!

jj ale začnem od začátku nebo budem pokračovat? spíš od začátku ne? jak chcete :)

Předchozí příspěvky

«« «141142143144145146 » »»

Další příspěvky

Nový příspěvek

Chyba: Pro přidání tématu/příspěvku se musíš přihlásit!
Přidat smajlika:

*1* *2* *3* *4* *5*
*6* *7* *8* *9* *10*
*11* *12* *13* *14* *15*