Moje Zvíře.cz
109153 uživatelů, 3480 profilů zvířátek
Zpět na výpis témat

!!STOP testování na zvířatech!!

no.. je to něco hroznýho!! :/ Já jako požívám na mytí kosmetiku oriflame.. ta je také testovaná na zvířatech?? Jestli ano pak přejdu na Avon :D

treba jak zabijej slony pro kuzi,maso a kly to je des :,( :,( :,(

Adushka: Také používám oriflame a moje mamka tam dokonce pracuje a oriflame rozhodně na zvířatech netestuje! Jinak bych taky přešla k avonu :D

Luculi: tvoje mamka tam pracuje?? To je ale náhoda :) moje mamka je nějaký kosmetický poradce nebo něco takovýho :D :D

avon a oriflame se tedy netstujou??? super... =)

avon na zvířatech netestuje určitě, používám ji a také LRcosmetic netestuje na zvířatech, alespon nám to říkali a ukazovali papíry když jsem dělala poradce :)

Hejk: aspon vime co pouzivat za kosmetiku

a který se třeba testují já zatím o ničem nevím

jeje holky, nebuďtě naivní, kosmetika musela být otestována veškerá na něčem ...
Jinak Terezko, co se týče výše zmíněných testů, nevím jak v republice u nás, ale ve světě je to zakázané, tak snad i tady.
Zrovna v úterý jsem dělala zkoušku z chovu laboratorních zvířat a používají se zvířata ze všech různých odvětví. Nejčastěji laboratorní myš, potkan, syrský křeček, opice, kočka, pes ... no a mnoho dalších, asi nemá cenu to rozepisovat.... V tom chovu se mají ale dobře tak jako nikde jinde. Horší už jsou pak ty testy, které jsou spíše víceméně pro nás, pro naše zdraví, pro najití léků. Další význam pro porozumění jak co v tělě pracuje, pro porozumění zvířatům z hlediska fyziologického, etického a tak dále ... Snahou je vždy eliminovat počet testovaných zvířat či je nahradit jiným modelem.

a na čem se testuje když ne na zvířatech??

Předchozí příspěvky

«« «123456 » »»

Další příspěvky

Nový příspěvek

Chyba: Pro přidání tématu/příspěvku se musíš přihlásit!
Přidat smajlika:

*1* *2* *3* *4* *5*
*6* *7* *8* *9* *10*
*11* *12* *13* *14* *15*