00Lucka00:já mám ¨zakrslího králíka taky od malička a nekouše a neškrabe je hodnej ale noviny co mu dávám na dně klece a hobliny tak ty noviny rozkouše.Se divim že z toho ješte nic nedostal
Zakrslý králíček
Když sem si jí kupovala tak mně řekli že je to chlapec...nikdy sem to nějak nezkoumala až když jí byli tři roky tak začala stavět hnízdo
sme se mrkli a byla to samička takovej šok
jj taky mně to dělal pak sem přestala podestýlat novinama
aji papoušek mně je vykousaval a vlastně to všechno padalo na ten plast...tak mu nepodestýlám novinama
ale něčím jiným
Sou to takový dřevěný lisovaný válečky to míchám s pilinama pro morče a králíčka...jinak papoušek má nastláno jenom těma válečkama...ještě mají ve zverimexu mačkanou kukuřici jako podestýlku to sem ještě nezkoušela-by mě zajímalo jestli dobře saje
jjj to znám tady ty podestýlky nemyslíš že ty válečky sou takový velký a tvrdší než hobliny?
jo to sou určitě ale ne zas tak moc...tak papouškovi je to jedno...má tam rošt po nich nechodí a morčátka s králíčkem to mají namíchaný s pilinama a na tom seno...já myslím že je to tak v pohodě
Ty válečky jsou lisované piliny. Mám s nima dobrou zkušenost. Dávám je pod Rexíka ( králíčka ) a dávám je maličko i pod Rozárku ( činčilku ). Májí výbornou savost a vždy se rozpadnou a tak tě "upozorní", že je čas na výměnu. Piliny klasické bych nedala v žádném případě, neboť dělají králíčkům zánět. Možná hobliny bych zkusila, ale já jsem zastáncem lisovaných pilin. Mohu vřele doporučit
tak oni piliny se nemaji dávat nikomu jen hobliny nebo ty prumyslově vyráběný.Já dávám noviny,na to hobliny a trochu slámy.Sláma dobře hřeje vystlávám tím domečky jak morčeti a králíkovi tak i křečkovi
Mě by zajímala ta mačkaná kukuřice to sem ještě nekupovala.