Moje Zvíře.cz
108061 uživatelů, 3479 profilů zvířátek
Zpět na výpis témat

Výstava Zákrslích králiku

tetka mám muffa u sebe teda tetka zrovna leží na pohovce ale chvilku jsem s ním zkoušela ty agility a není na to zrovna špatný chcu to s ním skoušet každý den ale kejtý ta jenom za žrádlo

no nwm muffík na to asi moc nemá,ja bejt tebou vezmu něakého neberánka ti jsou na to lepší když se koukneš na youtobe -agility from rabbit tak hned zjistíš že beránků tam moc není a když tak to většinou zkazí ,ale dělej jak myslíš

skusím to uvidíme co s toho vyjde :)

ty máš překážky? nebo na čem ho cvičíš ? ja na krabicích od mlíka jsou lehké a zprávně vysoké.

já tam dávám krabice tak akorát vysoké a na to dám deku kdybi náhodou zakopl nebo tak něco tak aby dopadl na měké

ale musím sehnat nové vodítko toto už mám okousané aji ty šráky

ja mám prázdné krabice. abych věděla kdy co zhodil ale zatim teda experti nejsme ,musíme na tom zamakat.by mě zajímalo jestli to je tady v čr. taky mě napadlo domluvit se z něakýma lidma a že by nas bylo víc a pak by jsme si to nekde zahrály.mohlo by bejt třeba stovka zápisné a za ty peníze by se něco nakoupilo a ten kdo by vyhrál by to dostal .

dobrý nápad jestli se teda uvidíme tak by jsme mohli vzít králíky pokud by ti to mamka dovolí tak by sis ho vzala a mohli by jsme to potrénovat :)

hrozně se se mi to líbí tak ho to chcu naučit a myslím si že ho to docela aji baví

jsem šˇastná jak malé dítě. celé odpoledne jsme s johnnym trenovali až doted . ze začatku to nebylo snadné ,nejtěžší je vysvětlit mu co má dělat ale i to se mi asi po hodibě a pul podařilo. chce to sice práci ale jsem s toho nadšená. ze začádku sme začínaly na přeskoku přes krabyci mléka. postavila jsem z rozestupem dvě krabyce a na jejich okraje sem poskládala knihy,takže vznikla ohraničená cesta . trvalo to několik hodin i spoustu práce a vysvětlování ale nakonec jsme se dostali k temu že krabyce mají cca 20 cm je jich v pořadí 5 a okolo není žádná hranice . johnny pochopil že budeli se snažit čeká na něj milé pohlazení po čumáku(to miluje víc než pamlsky)vždy když chtěl něakou překážku obejit vzala jsem ho a vratila na začatek . to pobral docela rychla a hned pochopil co doopravdy vyžaduji. krabyce jsem pak ruzně stavěla a pokladala abych překažky stěžovala. jsem s johnnym výkonem nadmíru zpokojená a doufam že si najdu čas nadenní trenink . zdá se mi že i johnny je rači že má něaký sport a nemusí se válet v kleci. všem co mají volný čas vřele doporučuju :)

Předchozí příspěvky

«« «123456 » »»

Další příspěvky

Nový příspěvek

Chyba: Pro přidání tématu/příspěvku se musíš přihlásit!
Přidat smajlika:

*1* *2* *3* *4* *5*
*6* *7* *8* *9* *10*
*11* *12* *13* *14* *15*