Moje Zvíře.cz
4115 uživatelů, 3431 profilů zvířátek
Zpět na předchozí stránku

Jak prožívá Vánoce pes

 Vánoční svátky a všechen shon kolem si uvědomují i naši čtyřnozí nejbližší. Jakou jim ustrojit štědrovečerní večeři? Který dárek by je potěšil nejvíce? Na co si dávat pozor během svátků?

Strava pro psy

I když jsou Vánoce opravdu štědré, je potřeba si dávat pozor na množství a kvalitu krmiva pro psy, kterou pejskům podáváme. Dávejte si pozor, jestli jim zbytečně nepřidáváte na krmivu jen proto, že vy si přes Vánoce přece taky dáte víc, než normálně. Právě přes tyto svátky je výrazně zvýšené procento návštěv veterinárních ordinací! Pokud už chcete pejskovi přilepšit, pořiďte nějaký druh pamlsku určený jen pro ně. Kostičky, sušené žaludky, rybičky… Nezapomeňte ani na doporučené podávané množství.

Vánoční dárky pro psy

Také rádi obdarováváte své nejbližší a svého pejska, nebo kočičky nemůžete vynechat? Na výběr máte hned několik variant. Vánoční nadílku můžete zakoupit, nebo vyrobit. Pejsek je vděčný za každou maličkost, takže se nemusíte bát, že se mu nebude líbit. Pořiďte míček, psí dobroty, plyšové zvířátko, nebo nový pelíšek. Využijte Vánoční nabídky, které jsou nyní na eshopech.

Vyrobený dárek pro psa

Pokud chcete dát dárek od srdce, přidejte k dárku kus práce. Vyrobte hračku, s kterou si bude hrát několik dalších let. Nenechte se ničím omezovat a zkuste se inspirovat na internetu. Můžete například upéct sušenky, které mu dáte při štědrovečerní večeři.

Recept na psí cukroví

Psí kokosové pusinky

Co potřebujeme?

  • 200 g polohrubé mouky
  • 200 g čerstvého sýra
  • 60 g strouhaného ementálu
  • 60 g strouhaného kokosu
  • 2 lžíce olivového oleje
  • 150 ml mléka

Jak na to? Vypracujte těsto ze všech ingrediencí a vytvarujte do tvarů klasických kokosových pusinek za pomocí lžičky. Položte na pečící papír a pečte na půl hodiny při 180 – 200 stupních. Až dopečete, nechte ještě další 2 hodiny vychladnout v troubě. Pusinky vydrží v uzavřené nádobě až 2 týdny.

Vánoční oblečení pro psa

Vánoční fotografie jsou stále více a více v oblibě. Dávejte ale pozor na to, aby u pejska nedošlo k přehřátí organismu. Proto raději dávejte oblečky pouze na venkovní vycházky, a když doma, tak jen na malou chvíli – ideálně vyfotit u stromečku a sundat.

Pejsek pod stromeček

Milý Ježíšku, přál bych si štěňátko… Začíná tak dopis i Vašeho dítěte? Před jeho pořízením si opravdu uvědomte, jestli se o pejska máte čas starat, jestli s ním chcete dalších 12 let chodit každý den na vycházky a jestli mu můžete dát potřebnou lásku. Pokud si na všechny otázky zodpovíte ano, s chutí do toho vybrat si tu správnou rasu. Doufáme, že Vám bude mazlíček dělat jen radost.

Ohodnoť tento článek

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Celkové hodnocení: 9   Hlasovalo: 1 uživatel

Líbíl se ti článek? Sdílej ho s ostatními!

Vizitka autora

Redakce

Redakce 1 komentář / 110 článků Kraj: Praha

Zvířátka majitele: Uživatel nemá žádná zvířátka

Přidat do přátel Detail vizitky

Související články

Žádné související články.

Komentáře ke článku

 28. 06. 2017 09:59 od Endík
Endík

Tak ten recept na psí cukrovímě hodně překvapil! Vůbec by mě nenapadlo péct i vánoční cukroví,ale je pravda že k narozeninám kupuju mému psíkovi směs na pečení dortů od animalcake a musím říct, že jeho výrobu si vzdycky hrozně užiju! Dělala jsem ho za poslední rok už asi 5x, protože ho u nás viděla švagrová, pak kamarádka a pak dokonce ho chtěla kamarádka té kamarádky! Což je docela sranda! Každopácně vzhledem k tomu že náš Badyje člen rodiny tak se letos na vánoceurčitě pusím i do toho vánočního cukroví, jen nevímjestli to nevyskouším upécttaky z té směsy na dorty!

 18. 11. 2018 06:23 od Karolina_Noviko
Karolina_Noviko

Náš pes prožívá Vánoce s námi. Máme ho doma v teple a je spokojený. Samozřejmě i jemu koupíme nějaký dárek. Letos jsem mu vybrala pěkný obleček [smazáno redakcí] , aby mu nebyla na procházce zima.

Přidat komentář

Chyba: Pro přidání komentáře se musíš přihlásit!
Přidat smajlika:

*1* *2* *3* *4* *5*
*6* *7* *8* *9* *10*
*11* *12* *13* *14* *15*